THAI COMPANY

THAI COMPANY Originele Thaise gerechten

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2214 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Thai Company. Meer weten? Ontdek meer

2 jul 2022 om 3:42 Smaakt niet echt Thais zoals het hoort. Met een receptje van internet kom je verder wss. Tom kha kai zag er veel te wit uit en kip was droog. De Kau Pad is veel te donker gebakken en smaakt niet naar Thaise gebakken rijst. Niet opgegeten.
1 jul 2022 om 22:58 It was not the first but this was the last time. Meant to arrive at 20:40 arrived close to 10pm No one picks up the phone Order shrimp in red curry/coconut sauce and received shrimp in cream with a piece of cardboard.The delivery guy was rude.
1 jul 2022 om 21:16 Dit was in mijn beleving altijd een plek met lekker eten in relatief kleine porties. Het eten was vandaag nog even lekker, en de portie was groter dan ik gewend was, wat me goed uitkwam.
1 jul 2022 om 18:45 Eten was heerlijk! Snelle bezorging!
27 jun 2022 om 19:46 Eten viel tegen. Weinig biefstuk en weinig groente. Dit ben ik niet gewend van Thai company. Jammer.
26 jun 2022 om 21:16 Wat een slechte toko, 2 uur gewacht eindelijk bestelling gekregen die verkeerd was erover gebeld ze praten heel slecht Nederlands dus ze begrepen. Geen garnalen in de rijst! Bestelling van €60 in de prullenbak! Zeer slechte service!
25 jun 2022 om 14:04 Het eten was heerlijk en genoeg voor 2 dagen! Mijn zoon heeft allergieën en het restaurant belde om te waarschuwen dat een van de gerechten een van zijn allergenen bevat. Keurige service, heel fijn. De bezorging was ook prima en snel.
23 jun 2022 om 22:37 Food is amazing as always! But they just called me that drinks were not available after the payment. They should have been changed the availability for the orders. Delivery time was quick!
23 jun 2022 om 15:15 Super tevreden met de service en kwaliteit van het eten! Altijd vers en warm geleverd. Bestel al een lange tijd en nooit teleurgesteld
21 jun 2022 om 21:49 Heerlijk en snel bezorgd. Helemaal top!
20 jun 2022 om 23:01 Nooit teleurgesteld
19 jun 2022 om 18:48 Lekker eten zoals altijd en snelle bezorging!